Target Blu Eye 2

Leenauto beschikbaar!

Degelijke werkplaats

Deskundig advies!

5+ jaar ervaring 

Met de Target Blu Eye 2 zit veiligheid
in een klein hoekje

Target Blu Eye 2 is een geavanceerd verkeersveiligheidssysteem dat gebruikmaakt van de nieuwste technologieën. Zo word je als bestuurder bewust gemaakt van naderende hulpdiensten. Met dit innovatieve systeem ontvang je tijdig waarschuwingen over naderende hulpvoertuigen, nog voordat je ze kunt horen of zien. Zo vergroot Target Blu Eye 2 jouw bewustzijn op de weg en draagt het bij aan een veiligere rijervaring voor zowel jou als andere weggebruikers.

Offerte aanvragen

Als dealer van Blu Eye maken wij graag een vrijblijvende prijs voor het vakkundig installeren van deze verkeersveiligheidsystemen. Ook mogelijk in combinatie met LaserTrack*
*herkent signalen van politie-laserguns en voorkomt een meting.

Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen contact met je op.

Kan je niet wachten?

Verschillende displays

Met de Blu Eye 2 kun je nu kiezen tussen twee verschillende displays. Er is een led-display ontwikkeld dat speciaal bedoeld is voor montage in de binnenspiegel. Met enige aanpassing kan deze ook ergens anders zoals in het dashboard verwerkt worden.

Daarnaast bieden we een 2,4 inch lcd display aan dat zowel in als op het dashboard gemonteerd kan worden. Beide displays zijn nu in staat om gelijktijdig tot drie hulpdiensten weer te geven.

LED display

  • Verwerkt in de binnenspiegel
  • Tot 3 hulpdiensten met
    1 signaalbalk
  • LaserTrack* koppeling

LCD display

  • Verwerkt rondom het dashboard
  • Tot 3 hulpdiensten met
    eigen signaalbalk
  • LaserTrack* koppeling

*herkent signalen van politie-laserguns en voorkomt een meting.

Twee kolommen
Verticaal
Horizontaal
Stel je Blu Eye 2 samen!
Totaal
Naam Totaal
"{{getWooProductName}}" is toegevoegd aan je winkelwagen
Je aanvraag is verstuurd!
We hebben je gegevens naar het e-mailadres gestuurd.
Issued on: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
Betaalmethode: {{ $store.getters.getPaymentType }}
{{ item.title }}: {{ item.value }}

Uitleg over de Blu Eye 2

In bijna heel Europa maken de hulpdiensten (ambulances, brandweer en politie) gebruik van een digitaal communicatiesysteem. Dit is op basis van TETRA technologie. In Nederland is dit systeem bekend onder de naam C2000.

Wanneer de C2000 apparatuur in een hulpdienstvoertuig is aangemeld in het netwerk, wordt er om de paar seconden een synchronisatie-signaal verstuurd. Dit signaal wordt door Blu Eye ontvangen en omgezet in een akoestische en visuele waarschuwing in je auto. 

Bekijk de bovenstaande video voor meer uitleg!

Target Blu Eye II sharkfin modificatie

Standaard wordt de Target Blu Eye 2 uitgevoerd met een bumper antenne die onzichtbaar wordt gemonteerd. Bij deze antenne is het bereik maximaal 1 kilometer. Voor de meeste gebruikers is dit ruim voldoende. Voor de beste dekking is er een modificatie mogelijk aan de sharkfin van de auto. Hierdoor is het bereik te vergroten naar maximaal 2 kilometer. Heeft je auto geen sharkfin? Daar hebben we een aftermarket sharkfin voor! 

Legaliteit van de Target Blu Eye 2

Het gebruik van de Target Blu Eye is volledig legaal in heel Europa. Dit komt doordat het systeem aantoonbaar bijdraagt aan de verkeersveiligheid van jou, je medeweggebruikers en de hulpdiensten. Het systeem werkt niet alleen in Nederland, maar werkt ook in het buitenland waaronder België, Luxemburg, Duitsland, Scandinavië, Groot-Brittannië, en nog een aantal andere landen waar er wordt gewerkt met een Tetra systeem.

Standen en mogelijkheden van de Blu Eye 2

Het systeem beschikt over twee gevoeligheidsstanden zodat je effectief, maar niet overmatig, gewaarschuwd wordt.
De Target Blu Eye laat je de signaalgevoeligheid instellen met twee modi. Een snelwegmodus voor hoge gevoeligheid en langeafstandsdetectie. En een stadsmodus met lagere gevoeligheid, aanbevolen voor gebruik in stedelijke gebieden. De detectieafstand van de Target Blu Eye voor C varieert, van enkele honderden meters tot ongeveer één kilometer.

Toepassing van de Target Blu Eye 2

Dit is vooral handig als je denkt dat een ambulance die de snelweg oprijdt de reden is voor je alarm, maar een snelle blik op je display laat zien dat er nog een andere hulpdienst in de buurt is. Zoals het gezegde gaat: een gewaarschuwd mens telt voor twee.

De Target Blu Eye is in staat om verschillende hulpdienstvoertuigen te herkennen, waaronder brandweerauto’s, ambulances en politievoertuigen. Dit omvat zowel voertuigen die gebruikt worden voor surveillance als onopvallende politiewagens.

Voeg een LaserTrack systeem toe aan je Blu Eye 2

Hou je van comfort in de auto? En wil je als sportieve autorijder onbezorgd genieten van de beschikbare pk’s? Dan is LaserTrack de ideale multifunctionele afstandsbediening. Met de nieuwste lasertechnologie van de LaserTrack open je op afstand je automatische garagedeur of tuinhek. Of je laat je de buitenverlichting automatisch aanspringen. Een comfortabel bijkomend voordeel: de geavanceerde elektronica van LaserTrack herkent ook de signalen van politie-laserguns en voorkomt een meting.