fbpx

Target Blu Eye 2

Next generation veiligheidssysteem voor automobilisten. Net als bij de eerste versie van de unieke Blu Eye waarschuwt de nieuwe Blu Eye 2 je voor naderende hulpdiensten, ongeacht of die wel of geen zwaailicht en sirene voeren. Maar nu nóg beter.

Target Blu Eye 2 is een geavanceerd verkeersveiligheidssysteem dat gebruikmaakt van de nieuwste technologieën om jou als bestuurder bewust te maken van naderende hulpdiensten, zoals politie-, brandweer- en ambulancediensten. Met dit innovatieve systeem ontvang je tijdig waarschuwingen over naderende hulpvoertuigen, nog voordat je ze kunt horen of zien. Zo vergroot Target Blu Eye 2 jouw bewustzijn op de weg en draagt het bij aan een veiligere rijervaring voor zowel jou als andere weggebruikers.

LED display

  • Verwerkt in de binnenspiegel
  • Tot 3 hulpdiensten met 1 signaalbalk
  • LaserTrack koppeling

LCD display

  • Verwerkt in of op het dashboard
  • Tot 3 hulpdiensten met eigen signaalbalk
  • LaserTrack koppeling

Leenauto beschikbaar!

Degelijke werkplaats

Deskundig advies!

5+ jaar ervaring 

In bijna heel Europa maken de hulpdiensten (ambulance, brandweer en politie) gebruik van een digitaal communicatiesysteem. In Nederland is dit systeem bekend onder de naam C2000. Wanneer de C2000 apparatuur in een hulpdienstvoertuig is aangemeld in het netwerk, wordt er om de paar seconden een synchronisatie-signaal verstuurd. Dit signaal wordt door Blu Eye ontvangen en omgezet in een akoestische en visuele waarschuwing op het informatiedisplay in je auto. De afstand waarop Target Blu Eye een hulpdienst signaleert varieert van enkele honderden meters tot ongeveer één kilometer.

Bekijk de bovenstaande video voor meer uitleg!

Twee kolommen
Verticaal
Horizontaal
Stel je Blu Eye 2 samen!
Totaal
Naam Totaal
"{{getWooProductName}}" is toegevoegd aan je winkelwagen
Je aanvraag is verstuurd!
We hebben je gegevens naar het e-mailadres gestuurd.
Issued on: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
Betaalmethode: {{ $store.getters.getPaymentType }}
{{ item.title }}: {{ item.value }}

Offerte aanvragen?

Als dealer van Blu Eye maken wij graag een vrijblijvende prijs voor het vakkundig installeren van deze verkeersveiligheidsystemen. 

Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen contact met je op. 

Sharkfin modificatie

Standaard wordt de Blu Eye 2 uitgevoerd met een bumper antenne die onzichtbaar wordt gemonteerd. Bij deze antenne is het bereik maximaal 1 kilometer. Voor de meeste gebruikers is dit ruim voldoende. Voor de beste dekking is er een modificatie mogelijk aan de sharkfin van de auto. Hierdoor is het bereik te vergroten naar maximaal 2 kilometer. Heeft je auto geen sharkfin? Daar hebben we een aftermarket sharkfin voor! 

Voeg een LaserTrack systeem toe aan je Blu Eye 2

Hou je van comfort in de auto? En wil je als sportieve autorijder onbezorgd genieten van de beschikbare PK’s? Dan is LaserTrack de ideale multifunctionele afstandsbediening. Met de nieuwste lasertechnologie van de LaserTrack open je op afstand je automatische garagedeur of tuinhek. Of je laat je de buitenverlichting automatisch aanspringen. Een comfortabel bijkomend voordeel: de geavanceerde elektronica van LaserTrack herkent ook de signalen van politie-laserguns en voorkomt een meting.

Target Blu Eye 2 is een geavanceerd verkeersveiligheidssysteem dat gebruikmaakt van de nieuwste technologieën om jou als bestuurder bewust te maken van naderende hulpdiensten, zoals politie-, brandweer- en ambulancediensten. Met dit innovatieve systeem ontvang je tijdig waarschuwingen over naderende hulpvoertuigen, nog voordat je ze kunt horen of zien. Zo vergroot Target Blu Eye 2 jouw bewustzijn op de weg en draagt het bij aan een veiligere rijervaring voor zowel jou als andere weggebruikers. Bekijk onze informatie pagina www.targetblueye2.nl