Car cleaning Elburg

Leenauto beschikbaar!

Degelijke werkplaats

Deskundig advies!

5+ jaar ervaring 

Car cleaning in Elburg​

Als liefhebber wil je dat je auto er strak bij staat. Je wil het liefst dat dit dag in dag uit precies hetzelfde is. Maar je ontkomt er niet aan, hij moet een keer gewassen, gereinigd en gepoetst worden als je wil dat hij strak blijft. Zelf doen kan, wij helpen je ondanks om dit tot in de puntjes goed te krijgen. Zodat hij weer glanst zoals hij uit de fabriek kwam. Of je nu uit de buurt komt of van wat verder weg, we staan voor je klaar om je auto te poetsen in Elburg.

Auto wassen Elburg

De eerste stap is om de auto schoon te maken. We reinigen hem van binnen en van buiten. Het wassen van de auto gebeurd in Elburg. Dit doen we met de hand waardoor we beschadigingen voorkomen. We spoelen voor, zepen hem in en waar nodig gaan we met klei te werk. Zo ben je verzekerd dat al het vuil, vogelpoep, hars, teer en insecten, volledig weg is voor we verder gaan.

Auto wassen Elburg​
Auto poetsen Elburg​

Auto poetsen Elburg

Nadat de auto schoon is pakken we de lak aan. Is je auto dof geworden of glanst hij minder goed door allerlei kleine krasjes? We zorgen ervoor dat alles weer gaat glanzen. We poetsen je auto tot alle doffe plekken eruit zijn. Maar ook tot alle kleine krasjes eruit zijn. Eerst maken we gebruik van grover polijstmiddel en een grovere schijf en bouwen dit dan af. Zo zorgen we ervoor dat we uiteindelijk die mooie gloed terugkrijgen. Ook de kunststof en chromen delen nemen wij hierin mee, deze poetsen we met andere middelen. 

Keramische coating

Als de auto dan gepoetst is, wil je de glans zo lang mogelijk behouden. Ook hier hebben we een oplossing voor. De auto coaten zorgt er niet alleen voor dat de lak niet beschadigd, maar er zijn coatings die zelf ook hard zijn waardoor de coating zelf minder snel bekrast raakt. We hebben verschillende opties in coatings en toplagen. Zo kunnen we de duurzaamheid van de coating verlengen met een aantal jaar. We hebben ook keuze uit verschillende soorten coatings en maken zelfs gebruik van een mix tussen twee soorten coatings, BLINDO + HPC, SAM + HPC of STC + HPC. Door een mix te gebruiken kunnen we de duur van de bescherming van verlengen.

Keramische coating​
Auto interieur reinigen​​

Auto interieur reinigen​

Je wil je in de auto even goed voelen als hij er van de buitenkant uitziet. Een schoon interieur geeft rust tijdens het rijden. Het interieur reinigen is de laatste stap van de car cleaning. We zorgen dat alles goed uitgezogen wordt, nemen alle kleine gaten en kieren hierin mee. Ook de kleine randjes tussen de verschillende panelen waar je zelf lastig bij komt reinigen we. Al het stof, zand en kruimels verdwijnen uit de auto, ook de roosters van het luchthuis nemen we mee. Hierna maken we alles vet- en vuilvrij. Extra aandacht wordt besteed delen zoals het stuur en de pook die vaker gebruikt worden. Ook de bekleding reinigen we grondig, hierbij maakt het niet uit of de bekleding van leer of stof is.

Is er gerookt in de auto? Of is er een hond geweest die haren is verloren? We zorgen dat dit verleden tijd wordt en het lijkt alsof het nooit gebeurd is.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende prijs voor het detailen van jouw auto? We maken een aangepaste offerte voor al jouw wensen. 

Laat je gegevens hieronder achter, beschrijf je wensen zo goed mogelijk en wij nemen contact met je op.

Kan je niet wachten?