Car cleaning Nunspeet

Leenauto beschikbaar!

Degelijke werkplaats

Deskundig advies!

5+ jaar ervaring 

Car cleaning in Nunspeet​

Als autoliefhebber streef je naar de perfecte staat voor je voertuig. Je wenst dat je auto constant in optimale conditie blijft. Onvermijdelijk moet je auto uiteindelijk worden schoongemaakt, gewassen en gepolijst. Zelf aan de slag gaan is mogelijk, maar misschien ontbreken je de noodzakelijke materialen of expertise. Wij bieden deskundige assistentie om de car cleaning zorgvuldig en vakkundig uit te voeren. We herstellen de originele glans van je auto. Zelfs als je uit Nunspeet komt, ons team in Elburg staat klaar om je auto met grote zorgvuldigheid te behandelen.

Auto wassen Nunspeet

De eerste stap in het car cleaning proces is het grondig reinigen van de buitenkant van de auto. Je auto uit Nunspeet wordt met de hand gewassen om krassen te voorkomen. We starten met een voorwas, gevolgd door zorgvuldig inzepen van alle hoeken gaten en kieren. Indien nodig voeren we een kleibehandeling uit. Dit zorgt ervoor dat alle onzuiverheden zoals vogelpoep, hars, teer en insecten volledig verwijderd worden voordat we doorgaan.

Auto wassen Nunspeet​
Auto poetsen Nunspeet​

Auto poetsen Nunspeet

Na het reinigen richten we ons op de lak van je auto. Is de lak dof geworden of ziet hij er minder glanzend uit door kleine krasjes? Wij zorgen dat je auto weer prachtig gaat stralen. We poetsen door totdat alle doffe plekken en krasjes verdwenen zijn. We beginnen met een grof polijstmiddel en een grove schijf en werken geleidelijk aan naar fijnere middelen. Dit proces garandeert dat je auto zijn schitterende glans terugkrijgt. We nemen ook de kunststof en chromen onderdelen mee, die we met speciaal daarvoor bestemde producten behandelen.

Keramische coating

Na het poetsen van de lak wil je natuurlijk dat de teruggekeerde glans lang behouden blijft. Voor deze wens hebben wij de perfecte oplossing. Het coaten van de auto beschermt de lak niet alleen tegen beschadigingen, maar zorgt er ook voor dat de coating zelf minder snel beschadigt door de hardheid ervan. We bieden diverse soorten coatings en toplagen aan, waarmee we de duurzaamheid van de coating aanzienlijk kunnen verlengen. We gebruiken ook een combinatie van twee soorten coatings, zoals BLINDO + HPC, SAM + HPC of STC + HPC, om de beschermingsduur te maximaliseren.

Keramische coating Nunspeet​
Auto interieur reinigen Nunspeet​​

Auto interieur reinigen​

Je wilt je binnenin je auto net zo comfortabel voelen als hij er van buiten uitziet. Een schoon interieur zorgt voor een rustige rijervaring. Het reinigen van het interieur is de laatste stap van onze car cleaning. We zorgen voor een grondige stofzuigbeurt, waarbij we alle kleine hoekjes en kieren meenemen. Ook de moeilijk bereikbare randjes tussen de panelen worden gereinigd. We verwijderen al het stof, zand en kruimels, inclusief de luchtinlaatroosters. Vervolgens maken we alles vet- en vuilvrij. Speciale aandacht besteden we aan veelgebruikte onderdelen zoals het stuur en de versnellingspook. Ook de bekleding, of deze nu van leer of stof is, wordt grondig gereinigd.

Is er gerookt in de auto? Of is er een hond geweest die haren is verloren? We zorgen dat dit verleden tijd wordt en het lijkt alsof het nooit gebeurd is.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende prijs voor het detailen van jouw auto? We maken een aangepaste offerte voor al jouw wensen. 

Laat je gegevens hieronder achter, beschrijf je wensen zo goed mogelijk en wij nemen contact met je op.

Kan je niet wachten?