Car cleaning Zwolle

Leenauto beschikbaar!

Degelijke werkplaats

Deskundig advies!

5+ jaar ervaring 

Car cleaning in Zwolle​

Als autoliefhebber streef je naar de perfecte staat voor je bolide. Je wil graag dat je auto altijd tiptop in orde is. Echter, vroeg of laat moet hij schoongemaakt, gewassen en gepolijst worden. Zelf aan de slag gaan is een optie, al beschik je mogelijk niet over de benodigde materialen of expertise. Wij assisteren je om de car cleaning tot in de kleinste details perfect uit te voeren. We herstellen de fabrieksglans van je auto. Ongeacht of je uit de omgeving komt of van verder weg, ons team staat voor jou uit Zwolle klaar in Elburg om je auto te verzorgen.

Auto wassen Zwolle

Het initiële onderdeel van de car cleaning is het reinigen van de auto. We maken hem zowel intern als extern schoon. Het wassen van je auto uit Zwolle gebeurt handmatig om beschadigingen te vermijden. We beginnen met vooraf spoelen, daarna inzepen en indien nodig behandelen we de auto met klei. Dit garandeert dat alle vuiligheden zoals vogelpoep, hars, teer en insecten volledig verwijderd zijn alvorens we verder gaan.

Auto wassen Zwolle​
Auto poetsen Zwolle​

Auto poetsen Zwolle

Na de schoonmaakbeurt van de auto richten we ons op de lak. Is de lak van je auto dof geworden of minder glanzend door kleine krasjes? Wij zorgen dat je auto weer gaat stralen. We poetsen net zo lang tot alle doffe plekken en krasjes verdwenen zijn. We starten met een grof polijstmiddel en een dito schijf en werken zo naar een fijnere afwerking. Dit proces zorgt dat je auto weer die prachtige glans terugkrijgt. Ook nemen we de kunststof en chromen onderdelen mee, waarvoor we specifieke producten gebruiken.

Keramische coating

Wanneer de auto gepoetst is, wil je natuurlijk dat de glans lang behouden blijft. Ook hiervoor hebben wij de oplossing. Het coaten van de auto beschermt niet alleen de lak tegen beschadigingen, maar sommige coatings zijn zo hard dat ook de coating zelf minder snel krast. We bieden verschillende soorten coatings en toplagen aan, waarmee we de levensduur van de coating aanzienlijk kunnen verlengen. We bieden tevens een mix van twee coatingtypen aan, zoals BLINDO + HPC, SAM + HPC of STC + HPC, om de beschermingsduur verder te verlengen.

Keramische coating Zwolle​
Auto interieur reinigen Zwolle​​

Auto interieur reinigen​

Je wilt je net zo comfortabel voelen in je auto als hij er van buiten uitziet. Een schoon interieur zorgt voor rust tijdens het rijden. Het reinigen van het interieur is de finale stap in ons car cleaning proces. We zorgen dat alles grondig gestofzuigd wordt, inclusief alle kleine hoekjes en kiertjes. De moeilijk bereikbare randjes tussen de panelen worden ook schoongemaakt. Alle stof, zand en kruimels worden verwijderd, inclusief de roosters van de luchtinlaten. Vervolgens maken we alles vet- en vuilvrij. Speciale aandacht gaat uit naar veelgebruikte onderdelen zoals het stuur en de versnellingspook. De bekleding, of deze nu van leer of stof is, wordt eveneens grondig gereinigd.

Is er in de auto gerookt? Of heeft een huisdier haren achtergelaten? Wij zorgen ervoor dat deze sporen uitgewist worden alsof ze nooit hebben bestaan.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende prijs voor het detailen van jouw auto? We maken een aangepaste offerte voor al jouw wensen. 

Laat je gegevens hieronder achter, beschrijf je wensen zo goed mogelijk en wij nemen contact met je op.

Kan je niet wachten?