Car cleaning Harderwijk

Leenauto beschikbaar!

Degelijke werkplaats

Deskundig advies!

5+ jaar ervaring 

Car cleaning in Harderwijk​

Als autoliefhebber streef je naar de perfecte staat voor je wagen. Je verlangt ernaar dat je auto continu in topconditie is. Onvermijdelijk komt echter het moment dat je auto moet worden schoongemaakt, gewassen en gepoetst. Zelf de handen uit de mouwen steken is een mogelijkheid, maar wellicht mis je de juiste materialen of expertise. Wij bieden professionele hulp om de car cleaning minutieus en perfect te verzorgen. We herstellen de originele glans van je auto. Ook als je uit Harderwijk komt, ons team in Elburg staat klaar om je auto met zorg te behandelen.

Auto wassen Harderwijk

De eerste fase van de car cleaning is het zorgvuldig reinigen van de auto. We maken hem grondig schoon, zowel van binnen als van buiten. Het wassen van je auto uit Harderwijk wordt met de hand uitgevoerd om krassen te voorkomen. We starten met een voorwas, gevolgd door een zorgvuldige inzeping en indien nodig een kleibehandeling. Zo ben je verzekerd dat alle onzuiverheden, zoals vogelpoep, hars, teer en insecten, volledig verwijderd zijn voordat we verdergaan.

Auto wassen Harderwijk​
Auto poetsen Harderwijk​

Auto poetsen Harderwijk

Na het reinigen richten we ons op de lak van de auto. Is de lak dof geworden of ziet hij er minder glanzend uit door kleine krasjes? Wij zorgen ervoor dat je auto weer schitterend gaat stralen. We poetsen door tot alle doffe plekken en krasjes verdwenen zijn. We beginnen met een grof polijstmiddel en een grove schijf en gaan geleidelijk over op fijnere middelen. Dit proces garandeert dat je auto zijn schitterende glans hervindt. Ook de kunststof en chromen delen worden zorgvuldig behandeld met speciaal daarvoor bestemde producten.

Keramische coating

Na het poetsen wil je natuurlijk dat de glans van je auto lang behouden blijft. Ook daarvoor hebben wij de ideale oplossing. Het aanbrengen van een coating beschermt de lak niet alleen tegen beschadigingen, maar zorgt ook dat de coating zelf minder snel beschadigt dankzij de hardheid ervan. Wij bieden diverse soorten coatings en toplagen aan die de levensduur van de coating verlengen. We maken ook gebruik van een mix van twee soorten coatings, zoals BLINDO + HPC, SAM + HPC of STC + HPC, om de beschermingsduur te maximaliseren.

Keramische coating Harderwijk​
Auto interieur reinigen Harderwijk​​

Auto interieur reinigen​

Je wilt je even comfortabel voelen in je auto als hij er van buiten uitziet. Een schoon interieur draagt bij aan een rustige rijervaring. Het reinigen van het interieur vormt de laatste stap van onze car cleaning. We zorgen voor een grondige stofzuigbeurt, inclusief alle kleine hoekjes en kieren. Zelfs de moeilijk bereikbare randjes tussen de panelen worden gereinigd. We verwijderen al het stof, zand en kruimels, inclusief de luchtinlaatroosters. Daarna maken we alles vet- en vuilvrij. Speciale aandacht gaat uit naar frequent gebruikte onderdelen zoals het stuur en de versnellingspook. Ook de bekleding, of die nu van leer of stof is, reinigen we grondig.

Is er gerookt in de auto? Of zijn er huisdierharen aanwezig? Wij zorgen ervoor dat deze sporen volledig worden uitgewist, alsof ze nooit hebben bestaan.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende prijs voor het detailen van jouw auto? We maken een aangepaste offerte voor al jouw wensen. 

Laat je gegevens hieronder achter, beschrijf je wensen zo goed mogelijk en wij nemen contact met je op.

Kan je niet wachten?