Car cleaning Putten

Leenauto beschikbaar!

Degelijke werkplaats

Deskundig advies!

5+ jaar ervaring 

Car cleaning in Putten​

Als autoliefhebber streef je naar een perfecte conditie voor je voertuig. Je verlangt ernaar dat je auto altijd in optimale staat verkeert. Uiteindelijk is het noodzakelijk om je auto te laten schoonmaken, wassen en polijsten. Zelf deze taken uitvoeren is mogelijk, maar je beschikt misschien niet over de vereiste materialen of kennis. Wij bieden professionele ondersteuning om de car cleaning nauwkeurig en vakkundig aan te pakken. We brengen de originele glans van je auto terug. Kom je uit Putten? Ook dan staat ons team in Elburg klaar om je auto met uiterste zorg te behandelen.

Auto wassen Putten

De eerste stap in het car cleaning proces is het zorgvuldig reinigen van de buitenkant van je auto. Je voertuig uit Putten wordt handmatig gewassen om beschadigingen te voorkomen. We beginnen met een voorwas, gevolgd door het nauwkeurig inzepen van alle hoeken, gaten en kieren. Indien nodig voeren we een kleibehandeling uit. Dit garandeert dat alle onzuiverheden zoals vogelpoep, hars, teer en insecten volledig worden verwijderd voordat we verder gaan.

Auto wassen Putten​
Auto poetsen Putten​

Auto poetsen Putten

Na de wasbeurt richten we onze aandacht op de lak van je auto. Is de lak dof geworden of vertoont hij minder glans door kleine krasjes? Wij zorgen dat je auto weer prachtig gaat stralen. We poetsen net zo lang tot alle doffe plekken en krasjes verdwenen zijn. We starten met een grof polijstmiddel en een grove schijf, en stappen geleidelijk over op fijnere middelen. Dit zorgt ervoor dat je auto zijn schitterende glans hervindt. Ook zorgen we voor de kunststof en chromen onderdelen, die we met speciaal geselecteerde producten behandelen.

Keramische coating

Na het poetsen van de lak is het van belang dat de herwonnen glans lang behouden blijft. Wij hebben hier de ideale oplossing voor. Het aanbrengen van een coating beschermt de lak niet alleen tegen beschadigingen, maar zorgt er ook voor dat de coating zelf door zijn hardheid minder snel beschadigt. Wij bieden diverse soorten coatings en toplagen aan die de duurzaamheid van de coating significant verlengen. We gebruiken ook combinaties van twee soorten coatings, zoals BLINDO + HPC, SAM + HPC of STC + HPC, om de beschermingsduur te optimaliseren.

Keramische coating Putten​
Auto interieur reinigen Putten​​

Auto interieur reinigen​

Je wilt je binnen in je auto net zo comfortabel voelen als hij er van buiten uitziet. Een schoon interieur draagt bij aan een kalme rijervaring. Het reinigen van het interieur is de laatste stap in onze car cleaning procedure. We zorgen voor een diepgaande stofzuigbeurt, waarbij alle kleine hoekjes en kieren meegenomen worden. Zelfs de lastig te bereiken randjes tussen de panelen worden schoongemaakt. We verwijderen al het stof, zand en kruimels, en maken daarna alles vet- en vuilvrij. Speciale aandacht besteden we aan veelgebruikte onderdelen zoals het stuur en de versnellingspook. Ook de bekleding, of die nu van leer of stof is, wordt grondig gereinigd.

Is er gerookt in de auto? Of heeft een hond zijn haren achtergelaten? Wij zorgen ervoor dat dergelijke sporen volledig worden gewist, alsof ze nooit hebben bestaan.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende prijs voor het detailen van jouw auto? We maken een aangepaste offerte voor al jouw wensen. 

Laat je gegevens hieronder achter, beschrijf je wensen zo goed mogelijk en wij nemen contact met je op.

Kan je niet wachten?