fbpx

LaserTrack laten inbouwen?

Wij zijn gespecialiseerd in het inbouwen van de LaserTrack. De LaserTrack kent vele voordelen. Vraag naar de mogelijkheden!

LaserTrack

De superkleine LaserTrack Flare is de ultieme multifunctionele afstandsbediening voor de sportieve automobilist die prijs stelt op comfort en onbezorgd rijplezier. Wij zijn een gespecialiseerd inbouw bedrijf en tevens dealer van LaserTrack. Met ruime ervaring met het inbouwen van deze geavanceerde apparatuur. 

Met LaserTrack rijd je stukken comfortabeler

Hou je van comfort in je auto en wil je als sportieve rijder zorgeloos genieten van de beschikbare PK’s? Dan is LaserTrack Flare de perfecte multifunctionele afstandsbediening voor jou. Met de nieuwste lasertechnologie van de LaserTrack Flare open je op afstand je automatische garagedeur of tuinhek. Of je laat je de buitenverlichting automatisch aanspringen. Een comfortabel bijkomend voordeel: de geavanceerde elektronica van LaserTrack Flare herkent ook de signalen van politie laserguns en voorkomt een meting.

Offerte aanvragen?

Als dealer van LaserTrack maken wij graag een vrijblijvende prijs voor het vakkundig installeren. 

Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen contact met je op. 

Steeds meer lasergun controles

Volledig terecht is veiligheid in het wegverkeer wereldwijd een hot issue. Overheden controleren de snelheid van automobilisten vandaag de dag op tal van manieren. Hierbij gebruiken ze o.a. trajectcontroles, (mobiele) radarsystemen, flitskasten en onopvallende videowagens. In toenemende mate zet de politie bij snelheidscontroles laserguns in. Ongetwijfeld heeft u wel eens een politieagent langs de weg zien staan ‘gewapend’ met een lasergun. Misschien bent u zelfs wel eens staande gehouden en getrakteerd op een fikse bekeuring. 

Voeg een Blu Eye systeem toe aan je LaserTrack

Next generation veiligheidssysteem voor automobilisten. Net als bij de eerste versie van de unieke Blu Eye waarschuwt de nieuwe Blu Eye 2 je voor naderende hulpdiensten, ongeacht of die wel of geen zwaailicht en sirene voeren. Maar nu nóg beter.