fbpx

Target Blu Eye

Target Blu Eye laten inbouwen?

Wij zijn gespecialiseerd in het inbouwen van de Target Bly Eye. De Target Blu Eye kent vele voordelen. Vraag naar de mogelijkheden! 

Target Blu Eye

De hulpdienst detector van Europa! Wij zijn een gespecialiseerd inbouw bedrijf en tevens dealer van Target Blu Eye. Met ruime ervaring met het inbouwen van deze geavanceerde apparatuur. 

Herken vanaf 1,5 kilometer opvallende en onopvallende politie auto’s. Met of zonder zwaailamp en sirene. De Target Blu Eye scant de frequentie van het TETRA netwerk. Op dit protocol werken alle portofoons van de brandweer, ambulance en politie. De Target Blu Eye is een uniek en wereldwijd gepatenteerd verkeersveiligheidssysteem dat je op tijd waarschuwt voor naderende hulpdiensten (bijvoorbeeld een politieauto), ook als de hulpdienst geen zwaailicht en/of sirene voert. 

Hoe werkt de Target Blu Eye?

In bijna heel Europa maken de hulpdiensten (ambulance, brandweer en politie) gebruik van een digitaal communicatiesysteem. In Nederland is dit systeem bekend onder de naam C2000. Wanneer de C2000 apparatuur in een hulpdienstvoertuig is aangemeld in het netwerk, wordt er om de paar seconden een synchronisatie-signaal verstuurd. Dit signaal wordt door Blu Eye ontvangen en omgezet in een akoestische en visuele waarschuwing op het informatiedisplay in je auto of op de motor. De afstand waarop Target Blu Eye een hulpdienst signaleert varieert van enkele honderden meters tot ongeveer één kilometer. 

 

Target Blu Eye installeren?

Wil je de Target Blue Eye laten installeren? Dan ben je bij Dynoforce aan het juiste adres. 

Target Blu Eye is legaal!

Het TETRA netwerk is volledig versleuteld. Mee luisteren met hulpdiensten kan dus niet. Target Blu Eye is een 100% legaal product in Nederland. 

Display in de spiegel

Bij Dynoforce ® kunt u terecht voor het inbouwen van het display in de binnenspiegel.

Modificatie sharkfin

Bij Dynoforce ® kunt u terecht voor het modificeren van de sharkfin. Dit zorgt voor een beter bereik.

Custom made inbouw

Bij Dynoforce ® kunt u terecht voor het custom made inbouwen van een Target Blu Eye volledig naar wens van de eigenaar.