Wil jij de target blu eye laten inbouwen? Dan ben je bij Dynoforce aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het inbouwen van de Target Blu Eye.

Wat is de Target Blu eye?

De hulpdienst detector van Europa! Wij zijn een gespecialiseerd inbouw bedrijf en tevens dealer van Target Blu Eye. Met ruime ervaring met het inbouwen van deze geavanceerde apparatuur.

Herken vanaf 1,5 kilometer opvallende en onopvallende politie auto’s. Met of zonder zwaailamp en sirene. De Target Blu Eye scant de frequentie van het TETRA netwerk. Op dit protocol werken alle portofoons van de brandweer, ambulance en politie. De Target Blu Eye is een uniek en wereldwijd gepatenteerd verkeersveiligheidssysteem dat je op tijd waarschuwt voor naderende hulpdiensten (bijvoorbeeld een politieauto), ook als de hulpdienst geen zwaailicht en/of sirene voert.

Lees er ook meer over op deze speciale target blu eye pagina.

Hoe werkt Target Blu Eye?

Nader je een hulpdienst, zoals politie, brandweer of ambulance, dan word je tijdig gewaarschuwd. Er klinkt een akoestische waarschuwing en een signaalsterktemeter op het bedieningsdisplay geeft in één oogopslag aan of de hulpdienst dichterbij komt of zich van je verwijdert.

In bijna heel Europa maken de hulpdiensten (ambulance, brandweer en politie) gebruik van een digitaal communicatiesysteem. In Nederland is dit systeem bekend onder de naam C2000. Wanneer de C2000 apparatuur in een hulpdienstvoertuig is aangemeld in het netwerk, wordt er om de paar seconden een synchronisatie-signaal verstuurd. Dit signaal wordt door Blu Eye ontvangen en omgezet in een akoestische en visuele waarschuwing op het informatiedisplay in je auto of op de motor. De afstand waarop Target Blu Eye een hulpdienst signaleert varieert van enkele honderden meters tot ongeveer één kilometer.

Is de Target Blu Eye legaal?

Legaal in heel Europa

Het gebruik van Target Blu Eye is toegestaan in Europa. Het systeem informeert je immers  uitsluitend over de aanwezigheid van hulpdiensten. Daarom draagt Target Blu Eye bij aan jouw veiligheid én die van anderen in die landen waar het TETRA-netwerk gebruikt wordt.

Voordelen Target Blu Eye

  1. Waarschuwt je voor naderende hulpdiensten, zoals brandweerauto’s, ambulances, opvallende en onopvallende politieauto’s en -motoren.
  2. Verhoogt de verkeersveiligheid voor jezelf, hulpdiensten en andere weggebruikers.
  3. Voorkomt dat je verrast wordt door hulpdiensten en stelt je in staat verantwoord vrij baan te maken zodat hulpdiensten sneller ter plaatse zijn wanneer elke seconde telt.
  4. Stelt je in staat je als een voorbeeldige verkeersdeelnemer te gedragen in de nabijheid van hulpdiensten (het voordeel hiervan noemen wij uiteraard niet).
  5. Eenvoudig te bedienen.
  6. Onopvallend te monteren in iedere auto en te integreren in de binnenspiegel (optioneel).
  7. Gratis lifetime updates.

Target Blu Eye laten inbouwen?

Na het lezen van deze informatie overtuigd en wil je de Target Blu Eye laten inbouwen? Klik hier voor onze contactgegevens.